Moim zdaniem dobrym pomysłem jest kupienie jakiegoś pakietu do SPA, takie coby Dama sobie poszła na pół, czy też cały dzień i złapała dystans do świata. Wizyta taka to zawsze dla kobiet przyjemność a nie zawsze mają one na to czas, przedkładają inne wydatki na takie przyjemności etc.
sprezentowałem taki wyjazd rodzicom na rocznice ślubu tyle , że na cały weekend . Koszta powaliły mnie na kolana ale wrócili mega zadowoleni , licze na odwet z ich strony , tyle , że jeszcze nie mam żony ....
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Nie no jak już mówimy o prasowaniu to niech prasuje wszystkie , poszedłem na kompromis kupując TV , co do prasowania nie ma kompromisów , poza tym fajnie jest być kawalerem :szeroki_usmiech
oolsztyniak, z doświadczenia (a miałem już żonę :wink: ) nikt Ci nie uprasuje koszuli jak Ty sam. Z tym, że mnie już to przeszło i oddaję do pralni hurtem, taniej wychodzi, mój czas kosztuje więcej :lol: Prasuję tylko na specjalne okazje sam.
Takie rozwiązanie spodoba się przyszłej żonie i będziesz miał czas na inne wspólne przyjemności :szeroki_usmiech
Takie rozwiązanie spodoba się przyszłej żonie i będziesz miał czas na inne wspólne przyjemności :szeroki_usmiech
np oglądnie TV który kupie :lol: :lol:
Zamieszczone przez hotrain
a miałem już żonę
już nie masz ?
Zamieszczone przez hotrain
nikt Ci nie uprasuje koszuli jak Ty sam
jak to nie ?
Moja mama robi to lepiej i szybciej ode mnie
A że wracając z pracy jade niedaleko domu rodziców , zawsze kilka jej przywioze :szeroki_usmiech
Witamy na naszej stronie! Przedstawiamy najlepsze urządzenie na rynku które jednocześnie suszy i prasuje Twoją odzież Manekin prasujący TUBIE® Żadne inne
tylko gdzie tam wsadzić gacie ? :lol:
Komentarz